AMC ESTATE MANAGEMENT

Vanzare Apartament 2 camere Viilor

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:69.458 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:2
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:52 mp
  • Confort:1
  • Etaj:1

Descriere:

Alegerea unei locuinte inseamna mai mult decat achizitionarea unui imobil in care te vei muta impreuna cu familia. Mijloacele de transport in comun (statia de metrou Metrou Eroii Revolutiei, tramvaiele 1, 23, 27, autobuzele 116, 312, 313, 318, N106, N112), proximitatea fata de scoli, gradinite sau alte institutii, dar si locurile in care te poti relaxa sunt foarte importante intr-o decizie pe termen lung. MC RESIDENCE este proiectul care iti ofera mai mult decat o locuinta si care imbina perfect avantajele centrului capitalei cu linistea si ambianta deosebita oferite de parcurile Carol si Tineretului.
MC RESIDENCE, situat in strada Echinoctiului nr 15, se afla la doar 200 m de intrarea in parcul Carol, la 10 minute distanta de KM 0 si la 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Eroii Revolutiei.
MC RESIDENCE este un complex rezidential situat in sector 5, strada Echinoctiului 15, in apropiere de Parcul Carol. Amplasarea ideala a ansamblului permite accesul facil proprietarilor catre mijloacele de transport in comun RATB si statia de metrou Eroii Revolutiei.
Localizarea ideala a proiectului permite proprietarilor acces la punctele de maxim interes din zona cum ar fi: 200 m distanta fata de intrarea in Parcul Carol, in apropriere 13 scoli, 10 gradinite si 9 licee, City Mall, Bucharest Mall si Unirea Shopping Center, Centrul Vechi cu restaurantele si cafenelele sale cochete, Teatrul National (cel mai mare teatru din Romania), Arenele Romane si unitati sanitare.
Ansamblul este compus dintr-un bloc de tip P+2E+M si prezinta in componenta sa 19 apartamente cu doua camere si 3 garsoniere cu suprafete cuprinse intre 30 mp si 65 mp.
Pretul apartamentelor incepe de la 39.250 euro, TVA 5% inclus.
Blocul este construit pe cadre de beton armat, grosime de 30 cm, închiderile la exterior se fac cu cărămidă Porotherm de 30 cm grosime. Izolația este făcută cu polistiren expandat de 10 cm. La interior, compartimentarea se face cu cărămidă Porotherm de 12 cm grosime.
Apartamentele sunt decomandate, cu bucătaria închisă sau deschisa in fuctie de preferintele benefeciarului. Toate instalațiile sunt trase prin sapă. Apartamentele vor avea inclusiv tubulatură pentru aerul condiționat pregătită. Apartamentele se predau la cheie (gresie, faianță, parchet, uși interior, uși intrare, geamuri, centrale termice de apartament, băi utilate complet, geam la baie).
Apartamentele se vand bransate la toate utilitatile sectorului 5.
Daca nu ti-ai gasit inca creditul Prima Casa / ipotecar dorit, lasa asta in seama noastra. Avem un consultant financiar dedicat pentru a-ti gasi solutia potrivita de finantare.
www.amcestate.ro


Specificatii:

Rezidential
Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Fibra Optica
Nou
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Gaze, Apa
Sistem de fum
Interfon, Curte interioara
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru

Localizare:

Anunt Expirat!